Welkom


Welkom op onze website gewijd aan de verfijnde geneugten van gastronomie en evenementen! 

Met trots presenteren wij u onze selectie mousserende wijnen, exclusieve wijnen en specerijen die zorgvuldig zijn uitgekozen om uw smaakpapillen te verrassen en uw maaltijden te verrijken. 

Omdat we gepassioneerd zijn door gastronomie, bieden we ook op maat gemaakte evenementen services, waaronder een brede schaal aan kwaliteitswijnen en gastronomische gerechten, bereid door onze getalenteerde cateraars, in samenwerking met lokale ambachtslieden. 

Ontdek de elegantie en authenticiteit van onze producten en diensten, en laat ons uw speciale momenten omzetten in onvergetelijke herinneringen. 

Welkom in de wereld van delicatesse en gezelligheid, uw smaaktevredenheid is onze topprioriteit.Jean-Marc & Melissa


Onze selectie producten


We plaatsen centraal voornamelijk , champagnes, crémants en schuimwijnen. Door onze selectie te verkennen, ontdekt u ook stille wijnen en een verscheidenheid aan uitzonderlijke producten, zoals biologische champagnebieren, specerijen en vele andere. 

Elk van deze producten wordt door ons zorgvuldig geselecteerd bij de producenten. We verzorgen ook de logistiek tot in onze kelder om optimale transportomstandigheden te garanderen. Wij zijn van mening dat een product dat met passie, zorg en toewijding is gemaakt, een behandeling verdient die past bij de kwaliteit ervan.

Webshop

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

“With a few bubbles you can, sometimes, leave your own”


Onze dienstenLa Cave de JM biedt ook diensten aan voor uw evenementen.
Met meerdere jaren ervaring in de catering (feestzalen, cateraars, gastronomische restaurants), waarbij we een passie voor gastronomie en oenologie combineren, bieden wij een cocktail van ervaring om aan uw verwachtingen te voldoen.

Of het nu gaat om een bruiloft, een afterwork of een ander evenement, wij staan tot uw beschikking met aangepaste oplossingen via onze vooraf vastgestelde of op maat gemaakte formules. Wij werken samen met gepassioneerde partners om u een totaaloplossing te bieden, van aperitief tot avond.

Meer info

Wenst u op de hoogte te blijven ?

Volg ons op onze sociale media.

Réseaux sociaux

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste ons laatste nieuws, producten en trends.